Blagovne-znamke-trgovine-jager/armal-logo-trgovine-jager_2.png

Podjetje Armal je prepoznavna blagovna znamka že več kot 55 let v regiji Adria. Po prevzemu s strani podjetja Armal d.o.o. leta 2018 se je blagovna znamka še naprej razvijala. Z letom 2023 se je Armal izločil v samostojno podjetje, Armal doo, s popolno osredotočenostjo na poslovanje in rast blagovne znamke, ki ponuja širok asortiman izdelkov za opremljanje kopalnic.

Armal doo se ponaša z več kot 30-letnimi izkušnjami v proizvodnji in distribuciji kopalniške opreme ter ima v svojem portfelju izdelke, ki zadovoljujejo različne potrebe uporabnikov kopalnic.

Podjetje sledi filozofiji "Poslovanje z nasmeškom", ki izvira iz njegovega družinskega izvora in dediščine. Armal doo se zavzema za dolgoročne in kakovostne odnose s svojimi poslovnimi partnerji ter si prizadeva za zadovoljstvo tako strank kot zaposlenih.

Kakovost izdelkov Armala je dosežena s stalnim vlaganjem v dejavnost in procese, skrbno izbiro materialov pri najboljših svetovnih proizvajalcih ter vztrajno kontrolo kakovosti. Podjetje je vlagalo v najnovejše stroje za obdelavo lesa, kar je omogočilo doseganje visoke kakovosti pohištva.

Z več kot 300 prodajnimi partnerji je distribucijska mreža Armal doo široko razširjena. Podjetje se lahko pohvali z odlično poprodajno storitvijo, ki vključuje dolgoletno garancijo za izdelke, storitve merjenja in montaže ter projektiranje opreme za objekte. Poleg tega je Armal doo razvil enega najmodernejših sistemov elektronskega naročanja blaga, kar še dodatno olajša nakupovanje in uporabo izdelkov za stranke.

109,90 EUR / KOS
69,90 EUR / KOS
79,90 EUR / KOS
79,90 EUR / KOS
79,90 EUR / KOS
84,90 EUR / KOS
46,90 EUR / KOS
60,99 EUR / KOS
59,99 EUR / KOS
56,90 EUR / KOS
26,99 EUR / KOS
99,90 EUR / KOS