Filtriraj izdelke

Energijski razred
Barva
Polnjenje (kg)
Glasnost
Širina
Višina
Št. programov
Globina
Zamik vklopa
Otroška zaščita
Inverter motor

Odkrijte brezskrbno sušenje perila s kakovostnimi in cenovno ugodnimi sušilnimi stroji v ponudbi trgovine Jager. Izberite sušilni stroj, ki združuje zmogljivost in energijsko učinkovitost, ter olajšajte gospodinjska opravila.

399,90 EUR / KOS
419,99 EUR / KOS
449,99 EUR / KOS
299,90 EUR / KOS
679,99 EUR / KOS
859,99 EUR / KOS
819,99 EUR / KOS
579,90 EUR / KOS
499,90 EUR / KOS

SUŠILNI STROJI

Le kdo si ne želi mehke in dišeče brisače skozi vso leto; še bolje brez nepotrebne vlage v stanovanju ali hiši. Rešitev se nahaja v sušilnem stroju, kateri oljaša delo vsake gospodinje. Pri izbiri pravega sušilnega stroja se morate osredotočiti na zmogljivost, energijski razred in tehnologijo, ki bo vaše delo olajšala.

VRSTE SUŠILNIH STROJEV

- KONDENZACIJSKI SUŠILNI STROJ: vroča para se med sušenjem spremeni v vodo, ki odteka v posodo, katero izpraznite po uporabi;

- KONDENZACIJSKI SUŠILNI STROJ S TOPLOTNO ČRPALKO: primeren predvsem za tiste, ki ga bodo uporabljali redno, saj se topel zrak ohlaja in se energija vrne v uporabo;

- PARNI KONDENZACIJSKI SUŠILNI STROJ: vaše perilo se suši s pomočjo pare in tako vam ni potrebno oblačila likati, prav tako so mehkejša na otip;

- ODZRAČEVALNI SUŠILNI STROJ: posebej primeren za velike kopalnice (ali prostor shranjevanja stroja), saj morate zagotoviti odvod zraka iz hiše.

LASTNOSTI

Pred nakupom sušilnega stroja dodobra premislite o njegovi rabi ter postavitvi, saj lahko tako pralni kot sušilni stroj zavzameta kar precej prostora. V primeru nakupa ločenih strojev se pozanimajte o zmogljivosti obeh in da so le-te enake (v nekaterih primerih potrebujete vezne člene).

PORABA ENERGIJE

Poraba energije je zapisana na nalepki, katera se nahaja na stroju. Priporoča se nakup cenovnega razreda A+, ki je energijsko varčen in predstavlja dolgoročno ekonomično rešitev.

CENOVNI RAZPON (lahko bi napisali razpon, katerega ponujamo na naši spletni strani; tako bi lahko videli v kakšnem cenovnem razredu smo-omeniti je potrebno seveda možnost financiranja).

SLOVARČEK IZRAZOV

- AUTO DRY: ščiti vaše perilo pred krčenjem;

- FUZZY LOGIC: sušilni stroj ima vgrajeno pametno tehnologijo in sam določi težo mokrega perila in posledično izbere najboljši program sušenja;

-WOOLMARK BLUE: nežno sušenje volnenih oblačil;

- INVERTERSKI MOTOR: daljša življenjska doba stroja;

- ZAKASNITEV VKLOPA; OSVETLITEV BOBNA; LED ZASLON, OTROŠKA VARNOSTNA KLJUČAVNICA

Ponudba iz aktualnega letaka

419,99 EUR / KOS
819,99 EUR / KOS
449,99 EUR / KOS
679,99 EUR / KOS
299,90 EUR / KOS
859,99 EUR / KOS