Robotske kosilnice Segway Navimow

Pametna robotska kosilnica brez mejnega kabla.

Navigacijsko GPS vodena.

V trgovinah Jager Vam predstavljamo novo generacijo navigacijsko vodenih robotskih kosilnic Segway Navimow, ki delujejo brez polaganja žic ali kablov in s tem rešujejo težave s prekinjenimi kabli zaradi glodalcev ali dela na vrtu. Te robotske kosilnice so primerne za košnjo površin od 500 m² do 3000 m².Pametno in zanesljivo delovanje robotske kosilnice Segway Navimow iz trgovin Jager

Segway Navimow navigacijsko vodena robotska kosilnica je opremljena s navigacijskim sistemom EFLS (Exact Fusion Locating System), ki omogoča popolno sledljivost brez vodilnega kabla. Robot v povezavi z anteno GNSS in satelitom določi svoj natančen položaj na vrtu (do 2 cm natančno). Določitev površin, ki se jim je treba izogibati, in opredelitev delovnih površin na vrtu potekata povsem virtualno, postopek pa še nikoli ni bil preprostejši.Ultrazvočni senzor ter ostali senzorji

Ultrazvočni senzor omogoča, da se kosilnica izogne oviram na travnati površini, kot so žoge, igrače ali osebe. Ta senzor je že vgrajen v seriji H3000E, za ostale manjše izvedbe pa je na voljo kot nadgradnja.

Robotska kosilnica izjemno učinkovito pokosi trato, sistem FSCS (Frequent Soft Cut System oz. sistem enakomerne košnje trave) pa zagotavlja, da je trata pokošena od zgoraj navzdol in da kosilnica želeno višino trave doseže postopoma.

Ko dežuje ali zmrzuje, robotska kosilnica zaradi inteligentne zaščite pred dežjem in zmrzaljo samodejno prepozna, ali je travo mogoče kositi ali ne.

Tiho in varno delovanje

Izjemno sodoben zmogljiv brezkrtačni motor v kombinaciji s prosto nihajočim sistemom treh rezil zagotavlja izjemno tiho in varno košnjo. Sistem prosto vpetih rezil omogoča, da se posamezna rezila ob morebitnem stiku s trdimi predmeti (kamni, vejami itd.) umaknejo, kar podaljšuje življenjsko dobo posameznega rezila. Poleg tega ima Segway Navimow še eno pomembno lastnost, ki jo bodo zelo cenili lastniki hiš in vrtov - nizko raven hrupa. Z emisijo hrupa, ki znaša le 54 dB(A), bodo vaši vikendi ostali tihi in prijetni, ne glede na to, ali Navimow kosi trato ali pa počiva v svoji polnilni postaji. Segway Navimow je tako najtišja robotska kosilnica na trgu.Dodatna oprema

Na voljo je tudi široka izbira dodatne opreme, kot so ultrazvočni senzor, VisionFence (kamera za zaznavanje ovir), hiška za robota, začasna ograja, dodatna rezila, komplet za podaljšanje antene in podaljševalni kabel za anteno.
Kosilnica je opremljena tudi s pametnim navigacijskim algoritmom, ki je sposoben načrtovati najučinkovitejšo pot za košnjo in spreminjati smer košnje po opravljeni storitvi, s čimer zmanjšuje ponavljajoče se premike in zagotavlja enakomeren rezultat košnje.

V zaključku, Segway Navimow je nova generacija robotskih kosilnic, ki omogoča popolno sledljivost brez vodilnega kabla, inovativno tehnologijo ter zanesljivo delovanje. Z najnovejšo tehnologijo EFLS, ultrazvočnim senzorjem in pametnim navigacijskim algoritmom bo Segway Navimow poskrbel za enakomerno in učinkovito košnjo vašega vrta, ne da bi pri tem motil vašo tiho oazo. Vabljeni, da si v nadaljevanju ogledate modele, ki jih ponujamo za Vas:

Robotska kosilnica Segway H500E - za površine do 500 m2
Robotska kosilnica Segway H800E - za površine do 800 m2
Robotska kosilnica Segway H1500E - za površine do 1500 m2
Robotska kosilnica Segway H3000E - za površine do 3000 m2

Tukaj pa še hitra primerjava modelov:

Segway Navimow H500E Segway Navimow H800E Segway Navimow H1500E Segway Navimow H3000E
Priporočena površina
500 m2 800 m2 1500 m2 3000 m2
Višina košnje
30-60 mm 30-60 mm 30-60 mm 30-60 mm
Širina košnje
210 mm 210 mm 210 mm 210 mm
Litij-ion kapaciteta baterije
5.2 Ah 5.2 Ah 7.8 Ah 10.4 Ah

 Pri nas v trgovinah Jager, Vam nudimo kar 24 mesecev garancije na robotske kosilnice Segway Navimow obenem pa Vam omogočamo nakup na obroke preko partnerja kredit 1stavno. Kliknite tukaj in preverite ponudbo.


Možnost predstavitve na domu po predhodnem dogovoru v trgovinah Jager
ali na nik@trgovinejager.com

Vas morda še nismo prepričali? Poglejte si tale video in verjamemo, da bo lažje.

Ponudba iz aktualnega letaka

0,69 EUR / KOS
1,79 EUR / KOS
0,99 EUR / KOS
1,39 EUR / KOS
4,99 EUR / KOS
1,89 EUR / KOS