Akustični dekorativni paneli

Akustični dekorativni paneli

Akustični dekorativni paneli FN acustico v trgovinah jager

Predstavljamo vam FN Acustico, kjer se funkcionalnost in dizajn prepletata v harmonično celoto, ki vsakemu prostoru dodaja dvojni učinek. Naši akustični paneli so več kot le estetski dodatek; so simbioza praktičnosti in vizualne privlačnosti, kar pomeni, da pri nas "dizajn sledi funkciji" ne velja v klasičnem smislu. Namesto tega se dizajn in funkcija združita v edinstveno in učinkovito rešitev za izboljšanje akustike v različnih prostorih.

Za domačo uporabo: FN Acustico panele lahko integrirate v vsak kotiček vašega doma – od garderobnih sob, spalnic, otroških sob, sob za glasbo, jedilnic, do dnevnih sob ali domačih pisarn. Ne glede na to, ali želite izboljšati akustiko v prostoru za boljši počitek, študij, delo ali zabavo, naši paneli nudijo estetsko in funkcionalno rešitev. Kot primer vam predstavljamo Stenski akustični panel oreh furnir, PET + MDF, mere 572,5 x 19 x 2400 mm.

Za poslovne prostore: V gostinstvu, hotelskih sobah, čakalnicah, menzah, pisarnah, bankah in razstavnih prostorih – povsod tam, kjer je pomembna kombinacija udobja, funkcionalnosti in estetike, FN Acustico ponuja idealno rešitev. Naši akustični paneli izboljšajo zvočno izolacijo in akustično udobje, hkrati pa prostor obogatijo z modernim dizajnom. Kaj menite za tega? Stenski akustični panel beton foliran, PET + MDF, mere 572,5 x 19 x 2400 mm.

Trajnostno naravnani: Pri FN Acustico se zavedamo pomena trajnostnega razvoja, zato so naši paneli izdelani z mislijo na okolje. Ponujamo vam lepo oblikovane, funkcionalne in trajnostne izdelke, ki ne le izboljšajo kakovost bivanja, ampak tudi prispevajo k bolj zeleni prihodnosti. Razširite obzorja funkcionalnosti in dizajna z akustičnimi paneli FN Acustico – ker vaš prostor zasluži več kot le povprečje in tale prav gotovo izstopa iz povprečja - Stenski akustični panel hrast foliran, PET + MDF, mere 572,5 x 19 x 2400 mm. 

10 razlogov zakaj kupiti dekorativni akustični panel FN Acustico v trgovinah Jager:

1. Izboljšano zvočno izolacijo, ki zmanjšuje hrup za do 25%, z možnostjo povečanja do 60% ob uporabi posebne pod-konstrukcije.

2. Paneli so izdelani iz PET vlaken, s stopnjo recikliranja do 60%.

3. Na voljo v dveh različnih velikostih, prilagojenih za optimalen transport in namestitev.

4. Ponujajo dve površinski obdelavi: laminirano in furnirano, kar omogoča raznolikost v dizajnu.

5. Štirje različni dekorji trenutno na zalogi.

6. Uporabni so v različnih prostorih, tako v zasebnem kot profesionalnem okolju, vključno z dnevnimi sobami, spalnicami, pisarnami, hotelskimi sobami, čakalnicami in še več.

7. Enostavna montaža z vijačenjem ali lepilom. Primerni recimo, da lahko skrijete kable za televizorjem v dnevni sobi in ustvarite čudovit ambient.

8. So okolju prijazni zaradi uporabe recikliranih materialov.

9. Akustični paneli so certificirani po ISO 9001/14001, kar zagotavlja visoko kakovost in trajnost.

10. Podpirajo trajnostno gozdarstvo, kot je označeno s certifikatom PEFC/06-38-50. 

Še namig, pri nas najdete tudi različne talne obloge, preverite ponudbo.