Pravilnik nagradnih iger na Facebooku, trgovine Jager

PRAVILNIK NAGRADNIH IGER

Nagradna igra poteka do datuma določenega na Facebooku v objavi. Srečnega nagrajenca/ko, ki prejme nagrado, bomo izžrebali v skladu z datumom, ki je objavljen v objavi, razen če pride do kakrnšihkoli tehničnih ali drugih zapletov, na katere ne moremo vplivati, v tem primeru si pridržujemo pravico, da žrebanje izvedemo kasneje.

Nagrajenec/ka potem komunicira direktno z nami o prejemu nagrade v zasebnem sporočilu. Nagrado je možno zahtevati do konca tekočega leta v katerem je bilo žrebanje izvedeno, V novem letu pa nagrada zapade in je ni več moč uveljaviti, prav tako si pridržujemo pravico, do menjave nagrade v koliko asortiman več ne bi bil na voljo.

Žrebanje bo opravljeno iz strani Trgovine Jager, vse drugo kar bi morebiti prejemali, so lažne strani in profili na katere Vas opozarjamo, da ne nasedate in na katere žal nimamo vpliva, ampak ima vpliv samo podjetje Meta Platforms, Inc. . Zahtev o bančnih podatkih in telefonskih številkah iz naše strani ne boste prejemali, brez predhodne preverbe uradno preko podjetja.

Naša Facebook stran je: https://www.facebook.com/JagerTrgovine