TEHNIKA
Šifra produkta: 8719325845709

Robotska kosilnica Segway Navimow H3000E

Segway Navimow H3000E je robotska kosilnica, ki je namenjena košnji trave do 3000m2 na vašem vrtu. Enostavna montaža BREZ mejnega kabla oz. žice.

2790,00 EUR / KOS

ali od 125,54 € / mesec

''Izdelka ni mogoče kupiti v spletni trgovini. Zalogo lahko preverite fizično v najbližji poslovalnici trgovin Jager.

• Enostavna montaža BREZ mejnega kabla oz. žice.
Z uporabo aplikacije Navimow, ki jo prenesete na svoj pametni mobilni telefon enostavno opravite montažo oz inštalacijo robotske kosilnice v manj kot 1 uri.
• Inteligentni zanesljiv navigacijski sistem
SegwayH3000E ima inteligentni navigacijski sistem,Sistem EFLS (ExactFusionLocatingSystem) omogoča popolno sledljivost brez vodilnega kablaoz žice. Robot v povezavi z anteno GNSS, 4G GPRS in sateliti določi svoj natančen položaj na vrtu (do 2 cm natančno). Določitev površin, ki se jim je treba izogibati, in opredelitev delovnih površin na vrtu potekata povsem virtualno, postopek pa še nikoli ni bil preprostejši vse upravljate preko aplikacije na vašem mobilnem telefonu. Pri risanju oz. nastavitvi meje je pomembno, da se od višjih ali nižjih preprek npr. ograje, robnika ipd. umaknemo 15 cm.

• Sistematični sistem košnje
Robotska kosilnica SegwayNavimow H3000E uporablja sistematično košnjo zahvaljujoč tehnologiji EFLS, to pomeni, da se kosilnica ne bo kosila po že predhodno pokošeni površini in ne bo spustila kakšnega nepokošenega dela trate znotraj označenih meja. Sistematični sistem košnje predstavlja veliko prednost, saj lahko v primerjavi z drugimi kosilnicami, ki ne uporablja sistematičnega sistema košnje konča svojo košnjo tudi 2-3x hitreje.
• Sistem proti kraji
SegwayH800E ima zelo dober sistem proti kraji, ki omogoča, da se robotska kosilnica zaklene in sprosti samo z uporabo aplikacije, kar preprečuje krajo ali nepravilno uporabo (brez izbrisa robota v aplikaciji tat ne more uporabljati vaše kosilnice). Prav tako kosilnica zahvaljujoč tehnologiji EFLS javi vaši aplikaciji na telefonu takoj ko se oddalji 5 m ali več izven dodeljenega območja. Aplikacija vas skozi potisna opozorila takoj obvesti o dogodku.
• APLIKACIJA NAVIMOW
Aplikacijo navimow si naložite na vaš telefon in se registrirate kot uporabnik. Aplikacija vas vodi skozi celoten postopek s napisanimi navodili in izredno dobrimi videi kjer je vse prikazano, da razumemo kako uporabljati aplikacijo in robotsko kosilnico segwaynavimow praktično vsi.
V aplikaciji najdete ogromno dodatnih možnosti, od avtomatske nastavitve košnje sami regulirate na koliko cm želite imeti pokošeno. Višino košnje lahko spreminjate od 3 do 6 cm in do 0,5 cm natančno. Torej tudi na 3,5 4,5 5,5 cm natančno. Do upravljanja mape (dodajanje mape, dodajanje in odstranjevanje otočkov kjer kosilnica ne sme kositi, dodajanje novih zelenih površin. V aplikaciji imate tudi možnost urnika košnje robotske kosilnice segwaynavimow, kjer ji lahko za vsak dan določite tudi drugo uro košnje.
• Izjemno tiho delovanje kosilnice
Kosilnica kosi z glasnostjo samo 54 dB(A), kar pomeni, da lahko kosi tudi ponoči saj je nebo slišal niti sosed in niti vi.
• Sistem za samodejno polnjenje baterije: Ta robotska kosilnica ima sistem za samodejno polnjenje baterije, kar pomeni, da se bo sama vrnila na polnilno postajo, ko bo potrebovala polnjenje.
• Možnost košnje v nagibu do 45 %
SegwayH3000E ima v vsakem velikem »offroad« kolesu izredno močan motor, ki lahko premaga nagibe do 45 %, kar ji omogoča, da se premika po različnih terenih.
• Senzor za dež in mraz
Kosilnica ima senzorja za dež, v aplikaciji ji lahko določite ali želite, da kosi po dežju ali ne.
Ima tudi senzor za mraz, ki ji preprečuje delovanje in polnjenje, če je zunaj 4 stopinje ali manj, s tem zaščiti dobro stanje baterije.

• IPX 6 ocenjena vodoodporna robotska kosilnica
Kosilnica ima IPX 6 stopnjo ocenjene vodoodpornosti kar pomeni, da se lahko pere tudi z vodno vrtno cevjo. Postaja in antena so ocenjene s stopnjo IPX 5 kar pomeni, da so lahko na dežju ni pa priporočljivo pranje s kakršnim koli pritiskom.
• Prijaznost do okolja
Ta kosilnica deluje na baterijo, kar pomeni, da ne oddaja škodljivih izpušnih plinov in s tem prispeva k ohranjanju čistega okolja.

Ponudba iz aktualnega letaka

29,99 EUR / KOS
52,99 EUR / KOS
159,90 EUR / KOS
pricing action image
Ponudba iz letaka
2.499,00 EUR / KOS
129,99 EUR / KOS
20,49 EUR / KOS
12,49 EUR / KOS
0,89 EUR / KOS
199,90 EUR / KOS
9,99 EUR / KOS
139,99 EUR / KOS
31,49 EUR / KOS
6,29 EUR / KOS
11,99 EUR / KOS
109,99 EUR / KOS
39,99 EUR / KOS
162,90 EUR / KOS
19,99 EUR / KOS
569,99 EUR / KOS
18,78 EUR / KOS