Naša ponudba

TAKOJ CENEJE!

Kot imetnik kartice ugodnosti Jager, kupujete posebej označene izdelke tudi do 50% ceneje. Vse kar morate storiti je, da pred nakupom na blagajni, predložite Vašo kartico ugodnosti Jager.

VRNEMO NA KARTICO!

Širok asortiman izdelkov, kjer Vam bomo del vrednosti nakupa vrnili na kartico ugodnosti Jager. Prihranek na kartici ugodnosti Jager lahko višate skozi celotno koledarsko leto, najkasneje do 31. januarja naslednje leto. Odločitev kdaj in koliko zbranih ugodnosti izkoristite, je Vaša. O stanju vrnjene vrednosti nakupa boste obveščeni na vsakem računu. Vaše stanje boste lahko preverjali tudi na spletni strani www.jagerklub.com.

AKCIJSKA CENA

Z označbo akcija so označeni izdelki, ki so znižani za čas trajanja promocijske aktvnosti ali pa so pri nas v prodaji po nižji ceni od rednih cen ostalih ponudnikov na trgu do prodaje zalog.

S TOČKAMI DO CENEJŠIH NAKUPOV

Zbirajte točke z vsakim nakupom (1 Eur = 1 točka). Na tedenskih letakih so izpostavljeni izdelki, katere je mogoče kupiti z določenim številom točk, kupiti po nižji ceni od redne.

VEDNO POCENI

Pod oznako vedno poceni boste našli več kot 1000 izdelkov, katerim smo redno ceno pustili nesmpremenjeno ali znižali na daljši rok.

UGODNO

V projektu UGODNO smo označili izdelke izbrane kakovosti naše blagovne znamke po ugodnih cenah.

VEČ JE CENEJE - JAGER KLUB

V tem projektu smo označili izdelke, pri katerih je ob nakupu večje količine vsak kos cenejši. Pogoj je predložitev Jager klub kartice.

VEČ JE CENEJE

V tem projektu smo označili izdelke, pri katerih ob nakupu 2 izdelkov ali več prejmete popust na vsak drugi izdelek.

10% POPUST NA TEKSTIL

Na tekstilnih oddelkih trgovin Jager Vam bomo kot imetmiku kartice ugodnosti Jager, ob nakupu nad 20 € (Eur), 10% vrednosti nakupa povrnili na kartico. Zbrano vrednost boste lahko koristili ob naslednjem nakupu v vseh trgovinah Jager.

PROFI LINE

S to oznako so označeni izdelki robustnejše izvedbe, namenjeni zahtevnejšim uporabnikom.

IZ LETAKA

So označeni izdelki, ki so izpostavljeni na tedenskem letaku in imajo ugodno prodajno ceno.

KLICAJ

S klicajem so označeni izdelki z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno. V ponudbi na naših prodajnih policah in v našem asortimanu.