O podjetju

Trgovine Jager beležijo začetek poslovanja poleti leta 1989,  ko sta  Franc in Marija Jager odprla prvo trgovino Jager v Tržišču v Rogaški Slatini. Vse od začetka je bila v poslovanje podjetja vpeta vsa družina. Iz prvotno majhnega podjetja je v 30-ih letih zraslo veliko slovensko družinsko trgovsko podjetje Jagros d.o.o.; prepoznavno pod imenom Trgovine Jager.

Naša glavna dejavnost je maloprodaja živil, tehnike in tekstila.  Leta 1989 smo pričeli poslovati s štirimi zaposlenimi, danes pa naš kolektiv šteje preko 850 zaposlenih. Podjetje uspešno posluje že od samega pričetka  in je vseskozi zavezano k spoštovanju poslovnosti in se prednostno oskrbuje v lokalnem okolju. Danes podjetje kot direktorja vodiva brata Aleš in Boštjan Jager,
Renata Jager vodi kadre,  v podjetju pa so že aktivni predstavniki tretje generacije naše družine, Urša, Nik in Dona.

Trgovine Jager so pri potrošnikih prepoznane po kakovostnih izdelkih, nizkih cenah ter usposobljenih in prijaznih prodajalcih. V podjetju se zavedamo, da so zaposleni ključ do našega uspeha, zato jim nudimo prijazno, varno in stabilno delovno okolje. Želimo si, da bi se naši sodelavci dobro počutili  v naši organizaciji,  da opravljajo svoje delo z ljubeznijo in gojijo pozitiven odnos do potrošnikov. To so razlogi, ki nas vodijo k spodbujanju osebnostne in strokovne rasti vsakega zaposlenega.

Z uspešnim poslovanjem in plačilno disciplino utrjujemo dobre poslovne odnose z našimi dobavitelji ter zagotavljamo ugodne nabavne pogoje ter enostavno in hitro logistiko. To se na naših policah odraža v nizkih prodajnih cenah.
Nizke cene, kakovostno opravljene storitve ter prijazen, usposobljen kader, nedvomno pripomorejo k pridobivanju zaupanja naših kupcev, ki nas navkljub  visoki konkurenci na maloprodajnem trgu zvesto obiskujejo.

Na prodajnih policah želimo prednostno ponujati blago slovenskih proizvajalcev; z mnogimi med njimi smo v treh desetletjih stkali prave partnerske in prijateljske odnose.

Živimo v času globalnih sprememb.  Vsako konkurenco sprejmemo kot izziv. Neprestano se trudimo izboljševati kakovost naših storitev ter vzdrževati široko ponudbo po ugodnih cenah.
Izkoriščamo prednost, za slovenske razmere, velikega podjetja na globalnem področju pa majhnega, ki se lažje in hitreje prilagaja zahtevam svojih potrošnikov.

Prihodnost strateško načrtujemo. Smo finančno stabilni in nezadolženi. Naša moč temelji na izkušnjah dveh generacij in globoko zasidrani volji po uspehu in jasnih vizijah za prihodnost.