Varovanje osebnih podatkov (GDPR)

Vaše podatke, ki nam jih boste posredovali preko spletnih obrazcev, skrbno varujemo in Vam zagotavljamo, da jih bomo uporabljali izključno za izvedbo nakupov.

Podatki so shranjeni na strežnikih, zaščitenih z geslom in z omejenim dostopom. Uporabnikovi podatki ne bodo razkriti nobenim tretjim osebam, razen če to zahteva zakonodaja ali pa uporabnik za to poda soglasje.

Jagros d.o.o. ne pošilja neželene ali vsiljene e-pošte uporabnikom, razen pomembnih e-poštnih sporočil o transakcijah ali drugih sporočil o ugodnostih in novostih.
Registrirani uporabniki lahko enostavno in hitro prenehajo prejemati e-pošto od Jagros d.o.o. tako, da na e-poštni naslov splet@trgovinejager.com  pošljejo zahtevek z besedilom ODJAVA.

Osebni podatek

Je katerikoli podatek, ki se nanaša na posameznika, ne glede na obliko, v kateri je izražen. To so, kot na primer: ime in priimek, naslov, datum rojstva, elektronski naslov in telefonska številka.

Obdelava osebnih podatkov

Pomeni kakršnokoli delovanje ali niz delovanj, ki se izvaja v zvezi z osebnimi podatki, ki so avtomatizirano obdelani ali ki so pri ročni obdelavi del zbirke osebnih podatkov ali so namenjeni vključitvi v zbirko osebnih podatkov, zlasti zbiranje, pridobivanje, vpis, urejanje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklicanje, vpogled, uporaba, razkritje s prenosom, sporočanje, širjenje ali drugo dajanje na razpolago, razvrstitev ali povezovanje, blokiranje, anonimiziranje, izbris ali uničenje; obdelava je lahko ročna ali avtomatizirana (sredstva obdelave).
Vaše osebne podatke varujemo v skladu s trenutnim stanjem tehnike. Prenos SSL (Secure Socket Layer) deluje na podlagi 265-bitnega kodiranja, ki zagotavlja, da osebe brez avtorizacije ne morejo prebrati vaših osebnih podatkov. Naš strežnik bo morda zavrnil starejše različice brskalnikov, ki uporabljajo 40-bitno ali 56-bitno kodiranje. Zato priporočamo, da namestite najnovejšo različico brskalnika.

Zbiranje osebnih podatkov

Določbo o zbiranju podatko jemljemo resno. Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno. Kadar obiščete našo spletno trgovino in v primeru da ne kupite ničesar, se vaša identiteta ne razkrije. Kar zabeležimo ob vašem obisku je vaš IP naslov, datum in čas, ter strani/podstrani, ki ste si jih ogledali. Prav tako zabeležimo operacijski sistem vaše naprave, različico ter jezikovne nastavitve.
V primeru, ko oddate naročilo, pa potrebujemo vaše podatke za realizacijo vašega naročila. Od Vas bomo potrebovali ime in priimek, naslov, vašo telefonsko številko in vaš email naslov. Brez razloga vas ne bomo klicali ali vam pošiljali promocijsko pošto. Vsi vaši podatki so, v primeru registracije, dostopni preko »Uredi profil«.

Podatke o vaših kreditnih ali debetnih karticah ne hranimo.

Analiza podatkov (sledenje)

Naša spletna trgovina uporablja spletni program »Google Analytics« in v sklopu te storitve uporabljamo sledenje konverzijam. V primeru, da kliknete na naš oglas se piškotek za sledenje konverzijam shrani na vaš računalnik, vendar pa ta piškotek ni več veljaven po 30 dneh. Vsak obiskovalec prejme različen piškotek, zato ni mogoče da bi piškotkom lahko sledili izven spletne trgovine. Informacije, ki se s sledenjem pridobi, se uporablja za analizo in izdelava statistik o uspešnosti oglaševalskih kampanij.
Podatki o podjetju: Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA;.

Posredovanje vaših osebnih podatkov

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega smo jih zbrali. V spletni trgovini bomo vaše podatke uporabili za izvedbo postopka izvedbo naročila in pošiljanja. V nobenem primeru vaši podatki ne bodo posredovanji tretjim osebam.
 

iProm - obdelava podatkov

Ime piškotka Čas shranjevanja piškotka Namešča in upravlja s podatki, ki se pridobijo s piškotkom Domena Namen obdelave s piškotkom zbranih podatkov
UID 36 mesecev iPROM d.o.o. iprom.net iPROMov piškotek deluje na način, da sistem namesti piškotek, na podlagi katerega se po zapustitvi spletne strani na drugih spletnih medijih prikazuje prilagojene oglase. Sistem namesti piškotek uporabniškemu profilu (brskalniku) ob predhodno izrecno pridobljeni privolitvi na spletni strani. Uporabnikov profil je anonimiziran in ne vsebuje osebnih podatkov.


Vaven
V spletni trgovini www.trgovinejager.com se uporablja vtičnik Vaven, ki ne uporablja piškotkov. Uporablja se metoda Fingerprintov. Podatkov, ta vtičnik ne zbira.