Cenik in pogoji dostave

Vse izdelke kupcu dostavlja pogodbeni partner POŠTA SLOVENIJE  (v nadaljevanju: «izvajalec ») na naslov kupca v Sloveniji, navedenega v naročilu. 
Izvajalec vroči naročeno blago naslovniku osebno na naslovu, ki ga je kupec izbral kot kraj prevzema.

V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, pusti izvajalec v hišnem poštnem predalčku obvestilo, v katerem navede mesto prevzema (bližnja PTT poslovalnica) in rok, v katerem lahko naslovnik pošiljko prevzame. Če naslovnik ne prevzame naročenega blaga v roku, določenem v obvestilu, se pošiljka vrne pošiljatelju. V tem primeru ima dobavitelj od naročnika pravico terjati povrnitev nastalih stroškov.

Cena dostave blaga znaša skladno z cenikom za posamezno naročilo objavljeno na spletni trgovini ali spletni strani izvajalca. 

Rok dostave naročenega blaga je načeloma 4 delovne dni, ki pa se lahko podaljša v kolikor pride do povečane obdelave naročil. Ob nedeljah in praznikih blaga ne odpošiljamo.

V primerih, ko ponudnik pravočasno in v skladu s pogodbo odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca dostave. Kupec se zavezuje, da se, zaradi kasnejše dostave blaga ali drugačnega načina dostave blaga, odpoveduje drugim načinom za povračilo nastalih stroškov, plačane kupnine in plačanih stroškov dostave blaga, kot so na primer odškodninski zahtevki v obliki civilnih tožb in podobno, obdrži pa vse ostale minimalne pravice v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov.


Kupec je dolžan prevzeti blago od izvajalca na naslovu , kot ga je sam izbral v postopku nakupa, pod pogojih, ki jih določa izvajalec. Ob prevzemu je dolžan preveriti količino in kvaliteto prejetega blaga, kasnejše reklamacije niso možne.

Zaradi občutljivosti narave nekaterih izdelkov ne pošiljamo po pošti in je možen samo osebni prevzem v izbrani poslovalnici oz. v poslovalnici v kateri je artikel na zalogi, da se zmanjša možnost poškodb pri samem transportu. Sem spadajo večji artikli, ki vsebujejo steklo ali druge krhke dele, kot so tuš kabine, kadi, keramika itd. . Pridržujemo si pravico, da pred zaključkom naročila o tem obvestimo stranko, ter ji vrnemo kupnino v kolikor se s tem ne bi strinjala. V kolikor stranka vseeno želi vseeno dostavo, je možen izredni dogovor ampak ne prevzemamo odgovornosti za poškodbe, ki se lahko zgodijo pri transportu iz strani pogodbenega prevoznika v tem primeru Pošte Slovenije. Stranka je dolžna pošti Slovenije v tem primeru podati izjavo za zapisnik ter ga podpisati, da podjetje Jagros d.o.o., prejme artikel nazaj skupaj z podpisanim zapisnikom in tako vrne kupnino naročniku.
 

Cenik dostave:

Živila in tekstil:   
Nakupi do 60,00 eur 3,50 eur dostava
Nakupi nad 60,00 eur BREZPLAČNA DOSTAVA

 

Živila in tehnika
V kolikor Vaš nakup vsebuje tehnične in živilske artikle, se poštnina obračuna po ceniku dostave tehnika.

 

Tehnika:  
Prevoz do naslova v znesku do 50,00 eur 4,00 eur dostava
od 51,00 eur do 500,00eur 8,00 eur dostava
od 500,00 eur do 1.000,00 eur 10,00 eur dostava
nad 1.000,00 eur  BREZPLAČNA DOSTAVA

 

Cenik in pogoji dostave veljajo izključno za spletna naročila!