Politika zasebnosti

Vprašanje varstva podatkov obravnavamo resno in želimo zagotoviti, da je vaša zasebnost pri uporabi naših strani vedno zaščitena. V naslednji politiki zasebnosti bomo razložili, kako se obdelujejo Vaši podatki.

1. DOSTOPNI PODATKI BREZ OSEBNIH PODATKOV

Za izboljšanje ponudbe naše spletne strani zbiramo in hranimo nekatere dostopne podatke brez osebnih podatkov.

Ko zahtevate datoteko z našega spletnega mesta, so podatki o dostopu zbrani in shranjeni kot privzeti.
Ti podatki vključujejo:

  • stran, s katere je bila zahtevana datoteka,
  • ime datoteke,
  • datum in uro zahteve,
  • čas, porabljen na strani,
  • količina prenesenih podatkov,
  • status dostopa, 
  • naslov IP računalnika, ki ga je zahteval,
  • opis vrste in različice uporabljenega spletnega brskalnika,
  • nameščeni operacijski sistem in nastavljeno ločljivost.

Ti podatki se analizirajo za notranje statistične namene in za tehnično upravljanje spletne strani in se v celoti ali delno ne prenesejo na tretje osebe. Ti anonimni podatki so shranjeni ločeno od osebnih podatkov in v nobenem primeru niso povezani z vašimi osebnimi podatki, kar pomeni, da nobena povezava s posamezno osebo ni mogoča.

 2. PRIDOBIVANJE IN SHRANJEVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki se zbirajo samo, če jih prostovoljno delite z nami. Osebni podatki se večinoma zbirajo kot del vašega naročila ali  pri registraciji novega uporabnika: Ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka.
Pri prijavi na naše e-novice se zbirajo naslednji osebni podatki: Vaš e-poštni naslov.
Razkriti osebni podatki (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka) se hranijo zakonito in v skladu z zakonodajo. Vaši podatki se vedno obravnavajo zaupno.

3. UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali le za obdelavo naročil, razen če podate soglasje za nadaljnjo uporabo. Vendar pa je za dostavo naročenih izdelkov potreben prenos vaših podatkov o naslovu na pooblaščeno dostavno službo.  Dolžni so, da vaše podatke obravnavajo kot zaupne in jih uporabljajo samo za namene dostave.
Za obdelavo plačila bodo vaši podatki o plačilu preneseni na plačilno storitev, ki jo določimo. Prenosa na tretje osebe ne izvajamo. Vendar smo dolžni za vsak primer posebej, da organom pregona predložimo vaše podatke, če zahtevajo podatke kot del svojih zakonskih pooblastil (na primer kazenski pregon). Zbranih podatkov ne uporabljamo za namene oglaševanja ali raziskovanja trga / mnenja brez vašega soglasja.

4. E-NOVICE

S prijavo na naše novice, se strinjate, da lahko vaš e-poštni naslov uporabimo za lastne oglaševalske namene. Vaše soglasje k shranjevanju in uporabi vašega e-poštnega naslova za pošiljanje e-novic lahko kadarkoli prekličete, tako da pošljete e-poštno sporočilo na naslov: splet@trgovinejager.com oz. klub@trgovinejager.com  ali pa se odjavite od e-novic.

5. PIŠKOTKI

Prodajna spletna stran uporablja piškotke, da olajša uporabo spletne strani. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih vaš spletni brskalnik shrani na vaš računalnik. Če ponovno odprete ustrezno stran, piškotki omogočajo prepoznavo vašega računalnika. Nastavitve shranjevanja piškotkov lahko kadar koli spremenite v nastavitvah brskalnika in izberete možnost »ne sprejmem piškotkov«. Vendar pa bi radi poudarili, da to pomeni, da morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij našega spletnega mesta. 

6. INFORMACIJE, POPRAVEK, BLOKIRANJE IN IZBRIS

Kadarkoli lahko zahtevate brezplačne podatke o shranjenih osebnih podatkih. Prav tako imate pravico zaprositi za popravek, blokiranje ali brisanje podatkov. Če je izbris dovoljen s pravnimi ali pogodbenimi obveznostmi hrambe, bomo blokirali podatke.
Na vašo zahtevo bomo kadarkoli posredovali popolne in brezplačne informacije o podrobnostih, shranjenih o vas ali vaši družbi, popravili podatke, blokirali podatke ali jih izbrisali ter odgovorili na vsa vprašanja o zbiranju, shranjevanju in uporabi svoje podatke.  Glede varstva podatkov se lahko obrnete na : klub@trgovinejager.com 

7. VARNOST PODATKOV

Ker je varnost vaših podatkov za nas pomembna, posredujemo vaše osebne podatke prek varne SSL povezave. Če se osebni podatki zbirajo, je prenos podatkov šifriran z uporabo postopka SSL. Vaši osebni podatki se potem posredujejo prek interneta z vsaj 256-bitnim SSL-jem. Šifriranje SSL ščiti vaše osebne podatke od dostopa tretjih oseb. SSL (Secure Socket Layer) je protokol za šifriranje sporočil na internetu, ki ponuja še posebej visoke ravni varnosti.
Prav tako našo spletno stran in druge sisteme zagotavljamo s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi za preprečevanje izgube, izbrisa, dostopa, spreminjanja ali razširjanja podatkov s strani nepooblaščenih oseb. Kljub rednim pregledom pa popolna zaščita pred nevarnostjo kljub temu ni mogoča.

8. SPLETNA ANALITIKA 

8.1 UPORABA ORODJA GOOGLE ANALYTICS

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev spletnega analitike, ki jo ponuja Google, Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja "piškotke", ki so tekstovne datoteke, nameščene na vašem računalniku, da bi spletnemu mestu pomagali analizirati, kako uporabljate spletno mesto.

Podatke, ki jih piškotek pridobi o vaši uporabi spletnega mesta, na spletna mesta Googlu posreduje in jih shranjuje na strežnikih v ZDA. Če je na tej spletni strani aktivirana anonimizacija IP-ja, bo vaš naslov IP najprej onemogočil Google v državi članici Evropske unije ali v drugi državi pogodbenici v sporazum o evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih bo vaš polni IP naslov prenesen na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšan. Google bo v imenu upravljavca te spletne strani uporabil te podatke za ocenjevanje vaše uporabe spletnega mesta, pripravo poročil o dejavnostih spletnih strani za operaterje spletnih mest in drugih operaterjev, ki se nanašajo na spletno dejavnost in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga brskalnik prenese v storitev Google Analytics, ni povezan z drugimi Googlovimi podatki. Piškotke lahko zavrnete tako, da izberete ustrezne nastavitve v vašem brskalniku, vendar upoštevajte, da morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta.
Poleg tega lahko Google preprečite zbiranje podatkov, ki jih ponuja piškotek, in so povezani z vašo uporabo spletnega mesta (vključno z naslovom IP), ter obdelavo teh podatkov s strani Google s prenosom in namestitvijo vtičnika brskalnika, ki je na voljo prek sledite povezavi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Več informacij o pogojih uporabe in zasebnosti najdete na spletni strani podjetja Google.

8.2. UPORABA STORITVE GOOGLE 

Na naši spletni strani uporabljamo funkcije, ki jo ponuja Google Inc.. Te funkcije nam omogočajo, da preusmerimo uporabnike, ki so na ciljno usmerjen način obiskali našo spletno mesto prek natančnega oglaševanja na straneh Googlovega partnerskega omrežja. Osebne oglase, ki temeljijo na zanimanjih, se lahko nato prikažejo na drugih spletnih mestih, ki jih lahko uporabnik obišče v Google prikazanem omrežju. Piškotki se uporabljajo za prikaz teh oglasov. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v uporabniškem računalniku. Te besedilne datoteke pomagajo zbrati anonimne podatke o uporabi spletnega mesta, ki jih ni mogoče izslediti posamezniku.
Googlu lahko trajno onemogočite uporabo piškotkov s klikom na naslednjo povezavo ter s prenosom in namestitvijo razpoložljivega vtičnika: https://www.google.com/settings/ads/plugin. Lahko pa tudi onemogočite uporabo piškotkov pri ponudnikih drugih ponudnikov. Podatke o vrsti, obsegu in namenu zbiranja, uporabe in nadaljnje obdelave ali uporabe podatkov, ki jih ponuja Google, najdete tudi informacije o vaših pravicah in nastavitvah za zaščito zasebnosti uporabnikov v Googlovih pravilih o zasebnosti .

10. VTIČNIKI DRUŽBENIH OMREŽIJ

Naša spletna stran združuje vtičnike (programe) družbenih omrežij Facebook, LinkedIn.

10.1. FACEBOOK

Od Facebook-a uporabljamo gumb »podobno«, gumb »deljenje« in »družabni vtičnik«. Te vtičnice upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA. Lahko jih prepoznate po ustreznem logotipu Facebook. Več informacij o Facebook družabnih vtičnicah najdete na http://developers.facebook.com/plugins.
Če obiskovalec odpre stran našega spletnega mesta, ki vsebuje to vrsto vtičnika, se med brskalnikom obiskovalca in strežniki Facebook vzpostavi povezava. Facebook sprejema in shrani podatke (vključno z IP-naslovom in ID-jem piškotka), ki omogočajo Facebooku, da prepozna, katero stran spletnega mesta je obiskovalec odprl. To se zgodi, ne glede na to, ali je vtičnik Facebook v stiku z ali ne. Če obiskovalec sodeluje z vtičnikom Facebook ali pusti komentar, bodo ustrezni podatki preneseni na Facebook v ZDA in tam shranjeni. Če je obiskovalec prijavljen v Facebook, ko se to zgodi, se lahko posredovani podatki dodelijo določenemu računu. Facebook uporablja piškotke tako za registrirane kot za neregistrirane uporabnike.
Vrsta, obseg in namen zbiranja, uporabe in druge obdelave ali uporabe podatkov s strani Facebooka ter pravic in možnosti za zaščito zasebnosti uporabnika najdete v pravilniku o zasebnosti za Facebook (https: // www. facebook.com/about/privacy).
Ta spletna stran uporablja komunikacijsko orodje "Conversion Tracking Pixel", ki ga je objavil Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA ("Facebook"). V ta namen integriramo tako imenovane piksle na Facebooku. Ko si ogledate ali kliknete oglas na Facebooku, vas bomo označili kot obiskovalca našega spletnega mesta in na vaši spletni strani bomo sledili vašim dejavnostim. Ujeti podatki so anonimni, to pomeni, da ne bomo mogli ogledati osebnih podatkov posameznih uporabnikov in posebej ne moremo povezati dejavnosti na naši spletni strani z nobenim posameznikom; bomo lahko analizirali samo oglase za statistične in / ali tržne raziskave. Vendar pa bodo zajete podatke shranili in obdelali prek Facebooka in jih lahko povezali s svojim Facebook profilom. Facebook je nato upravičen uporabljati te podatke v skladu s Facebook Policy Policy (https // www.facebook.com / about / privacy). Imate možnost, da dovolite ali zavrnete Facebook in njegove partnerje, da prikazujejo oglase na Facebooku in zunaj njega kot del vaših osebnih nastavitev profila na Facebooku.
Uporabo storitve "Conversion Tracking Pixel" lahko zavrnete na svojem Facebook profilu: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

iProm - obdelava podatkov

Ime piškotka Čas shranjevanja piškotka Namešča in upravlja s podatki, ki se pridobijo s piškotkom Domena Namen obdelave s piškotkom zbranih podatkov
UID 36 mesecev iPROM d.o.o. iprom.net iPROMov piškotek deluje na način, da sistem namesti piškotek, na podlagi katerega se po zapustitvi spletne strani na drugih spletnih medijih prikazuje prilagojene oglase. Sistem namesti piškotek uporabniškemu profilu (brskalniku) ob predhodno izrecno pridobljeni privolitvi na spletni strani. Uporabnikov profil je anonimiziran in ne vsebuje osebnih podatkov.

Vaven
V spletni trgovini www.trgovinejager.com se uporablja vtičnik Vaven, ki ne uporablja piškotkov. Uporablja se metoda Fingerprintov. Podatkov, ta vtičnik ne zbira.