ŽIVILA
Šifra produkta: 5996037079780
Na zalogi

DOMESTOS CITRUS/RUM 750ML

2,99 EUR / KOS

Opozorila:

Ne uporabljajte na emajliranih površinah prevlečenih s kovino (krom/zlato). Ne uporabljajte nerazredčenega na tleh. Ne uporabljajte na volni, svili, barvnih tkaninah, ročno izdelanih tkaninah, usnju ter ostalih občutljivih in površinsko obdelanih materialih (npr. nevnetljivo). Vedno preverite etiketo na oblačilu pred uporabo. Pazite, da se ne polije po tkanini/pohištvu/preprogi, ker lahko nastane škoda. Vedno pobrišite, če se kje polije, in temeljito izperite s čisto vodo. Po uporabi si umijte roke. Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite opis izdelka in informacije na etiketi izdelka.

Navodila:
Odpiranje: OTROKU VAREN ZAMAŠEK. Pritisnite varovalo ob strani zamaška in obrnite v nasprotni smeri urinega kazalca. Po uporabi: Postavite zamašek na prejšnje mesto in obrnite v smeri urinega kazalca dokler ne slišite klika.

Znamka
DOMESTOS
Aqua, Sodium Hypochlorite, Sodium chloride, Cocamine Oxide, Sodium hydroxide, Cetyl Trimethyl, Ammonium Chloride, Sodium Laurate, Parfum, Sodium Silicate, Dimethicone, CI 19555
Suh, zaprt in čist skladiščni prostor brez direktne sončne svetlobe. Varujte pred zamrznitvijo. Temperature skladiščenja od +2 °C do +25 °C.

Ponudba iz aktualnega letaka

2,99 EUR / KOS
Redna cena 3.69
24 %
akcija
2,
79 EUR
Redna cena 4.99
30 %
akcija
3,
49 EUR